De bokswedstrijd van de eeuw

Vorige week was heel Nederland in de ban van het boksen, Rico Verhoeven tegen Badr Hari. De wedstrijd ging eerst mooi gelijk op maar in de 2e helft gaf Badr het op omdat hij een gebroken arm had. veel supporters van Badr zeggen dan ook dat hij het eigenlijk helemaal niet heeft verloren. Ik zelf ben het hier niet mee eens, Badr heeft namelijk die blessure niet voor niks gekregen. Rico heeft hier namelijk voor gezorgd met een super mooi gecontroleerde trap die zo ontiegelijk hard aan is gekomen dat het er voor heeft gezorgd dat een topatleet zijn arm brak. Dus als je het mij vraagt heeft Rico de wedstrijd eerlijk gewonnen en verdient hij daar ook alle credits voor.
Nadat de wedstrijd was afgelopen zei badr: ik word fit en sla je de volgende keer neer. Rico, loop niet van me weg. ik geef je de credits nu, maar volgend jaar, dat zweer ik, sla ik je neer. Als je het mij vraagt probeerde badr zijn grote ego nog even te redden. Voor de blessure stond Rico namelijk ook al veel sterker in de wedstrijd.
Al met al komt het erop neer dat beide boksers gewoon topatleten zijn en super goed zijn in wat ze doen. Deze twee sporters zullen dus ook wel materiaal gebruiken van topkwaliteit. Een specialist in deze artikelen is natuurlijk bokshandschoenen.guru. Zij hebben een super mooi streng geselecteerd assortiment. Alleen de producten met de beste prijs kwaliteitverhouding worden toegelaten op deze website. Ze bieden van diverse merken bokshandschoenen< br/> aan. Hierbij moet je denken aan Nihon, Adidas, GreenHill en TopKing. maar ze zijn nog druk opzoek om hun assortiment te verbreden.
Ook is het zo dat bokshandschoenen.guru niet alleen de beste producten verkoopt maar ze hanteren ook nog eens de laagste prijs. Daar komt nog eens bovenop dat je alle producten weer retour kan sturen als ze je niet bevallen. En wat bij bokshandschoenen.guru de normaalste zaak van de wereld is is dat ze de snelste levertijd van nederland hanteren.

Tricorp
Tricorp vindt dat iedereen dezelfde werkkleding moet kunnen dragen, ongeacht verschillen in postuur. De kleding moet niet alleen goed passen maar ook lekker zitten. De pasvorm van de werkkleding wordt daarom door ons afgestemd op diverse mensen met verschillend postuur. Tricorp’s werkkleding is niet beperkt tot een unisexmodel. Zo zijn er voor meerdere producten 2 uitvoeringen, 1 voor dames en 1 voor heren. De producten zijn verkrijgbaar van de maten XS tot 7XL. Bepaalde producten waaronder de Softshell jacks en de parka’s zijn zelfs verkrijgbaar in de maat XXS! Naast het grote aantal maten biedt Tricorp voor sommige kleding ook de keuze tussen een slim fit en een basic fit model. Omdat de een kleding nu eenmaal graag ruim om het lichaam draagt, terwijl de ander het juist graag wat strakker wil.
Meer weten over Tricorp
? Klik op de link!
Dunlop
Iedereen koopt werklaarzen natuurlijk voor de bescherming van de voeten. Sommige werkzaamheden brengen risico’s met zich mee en hier wil je natuurlijk wel goed tegen beschermd zijn. Dunlop biedt niet alleen de bescherming maar ook nog eens comfort. Laarzen waar je de hele dag op kunt staan zonder vermoeid te raken of bijvoorbeeld last van je rug te krijgen. Dunlop ontwikkeld zijn producten en technologieën volledig zelf. Na jarenlang combineren en uitproberen is het Dunlop gelukt om jou het comfort en de bescherming te geven die je verdient.
Sika
Nederlanders hebben ‘iets’ met klompen. Er worden dagelijks veel klompen gedragen. Mensen dragen klompen omdat ze erg makkelijk zijn. Je kunt ze snel even aan en uit trekken, ze houden je voeten warm en zorgen er bovendien ook nog voor dat je voeten niet nat worden.
Sika maakt een serie klompschoenen van uitstekende kwaliteit. De zolen zijn gemaakt van 100% antislip PU. Voor een langere levensduur en betere hygiëne is het leer aan de zool gelast. Nietjes vindt niemand fijn, deze zijn niet hygiënisch want ze kunnen vuil ophopen en het kan ook nog eens gaan roesten. Het lederen bovenstuk is voorzien van een PU coating. Dit zorgt ervoor dat het leder waterafstotend is en ademende eigenschappen krijgt. Hierdoor zijn de klompen beter bestemd tegen chemicaliën en gaan ze bovendien ook nog eens langer mee!