Zoek je een webshop die goedkope printerinkt levert?

Zoek je een betrouwbare webshop die goedkope printerinkt levert? Dan heb je vast al ontdekt dat er tientallen webwinkels zijn. Het is dan ook lastig om een keuze te maken en een klantvriendelijke, betrouwbare webshop te vinden. Om je op weg te helpen, geven wij je een aantal tips.

 

Maak een vergelijking

Maak een vergelijking van een aantal webshops die inktpatronen verkopen. Let hierbij niet alleen op de prijzen, maar ook op de contactmogelijkheden, de bereikbaarheid, de leveringsduur, betaalmogelijkheden en de klantenservice. Het is ook een aanrader om het gedeelte ‘over ons’ goed door te lezen. Verder is het een vereiste dat een webwinkel op diverse manieren goed bereikbaar is. Check dan ook op welke manieren je de webshop kunt bereiken. Het is in ieder geval belangrijk dat er een e-mailadres en telefoonnummer op de website vermeldt staan. Een webwinkel met een erkend keurmerk, zoals Goedkoopprinten.nl, is helemaal betrouwbaar.

 

De betaalmogelijkheden

Een ander belangrijk punt zijn de betaalmogelijkheden. Het is belangrijke dat een webshop je diverse betaalopties biedt, zoals betalen via iDeal, Bancontact/MisterCash, PayPal of via je creditcard. Je hebt dan de zekerheid dat je jouw nieuw bestelde printerinkt kunt betalen in je eigen, vertrouwde bankomgeving.

 

De verzendkosten

Een klantvriendelijke webshop hanteert lage verzendkosten. Als je veel printerinkt bestelt, zoals een voordeelset printer inkt, worden er zelfs helemaal geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

De leveringsduur

Een servicegerichte webwinkel streeft ernaar om bestellingen binnen 1 tot 2 dagen te leveren. Als je op een werkdag printer inkt bestelt, wordt je bestelling de volgende dag al bij je thuisbezorgd door PostNL. Als je in het weekend printer inkt bestelt, wordt je bestelling de eerstvolgende dinsdag bij je thuis geleverd. Dit betekent dus dat je snel weer kunt printen.